Webversie >>

Voorjaarsnieuwsbrief

25-03-2019

 

Wintersale

Wintersale bij Snowlimits. Kortingen van 30% op alle kleding van de topmerken:
PeakPerformance, Norrøna, Kjus, HEAD, Luhta, CMP
Tijdens de Wintersale ook aanbiedingen van helmen en ski's.

Skicollectie

Ook op onze ruime skicollectie zijn er nu kortingen van 20% ook op de nieuwe modellen van o.a.
Atomic, Elan, HEAD, Dynastar, Salomon, en Stöckli
Een ruim aanbod van piste-ski's, offpiste-ski's, en race-ski's voor dames en heren.

Combi korting

Bij een goede helm hoort een goede en passende bril. Bij Snowlimits krijg je nu 20% korting bij aankoop van een helm in combinatie met een bril.
Kinder en volwassenen helmen en brillen van o.a. POC, K2, Shred, Uvex, Gyro, Bollé

Skiverhuur

Het is ook dit jaar weer mogelijk om tijdens de voorjaarsvakantie ski's en/of skischoenen te huren. Ontdek het gemak van huren zonder tijdens de vakantie in de rij te hoeven staan bij de verhuur op locatie. Verhuur setprijs (ski's + schoenen + stokken) vanaf €65,-
Meer informatie

Krokus Skicursus

Wie tijdens de voorjaarsvakantie niet naar de Alpen reist kan ook gewoon in Groningen wintersporten. Tijdens de vakantie volg je 5 lessen voor maar €105,- en €85,- voor kinderen (tot 13jr.) Ideaal voor thuisblijvers en iedereen die bijvoorbeeld tijdens Pasen nog gaat.
Meer informatie

Bootfitting

Snowlimits plaatste eerder al een artikel over Bootfitting, en steeds meer mensen ervaren de voordelen van een op maat gemaakte skischoen. Wie zich er nog meer in wil verdiepen kan dit artikel van Bründl lezen (Duits). Dit artikel beschrijft de werkwijze van Fabian, een van de toonaangevende bootfitters van Oostenrijk (waarbij ook onze eigen bootfitters ervaring hebben opgedaan). Ben je benieuwd wat er voor jou gedaan kan worden? Maak dan nog voor de wintersport een afspraak.

Groepsactiviteiten

Onze skihut met uitzicht op de pistes te reserveren voor groepsfeesten, borrels, of bedruifsuitjes. Een leuke en originele locatie waar een volledig verzorgd aprésski feest of winterbuffet georganiseerd kan worden. Maar ook in de zomer zijn er verschillende mogelijkheden zoals barbecue en leuke buiten-groepsactiviteiten. Benieuwd? Neem contact op of kom gerust eens langs, huttenwaard Eddy laat je graag de verschillende mogelijkheden zien.

 

DISCLAIMER: U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in bij ons een cursus/training heeft gevolgd of op andere wijze contact heeft gehad. Klik op de link hieronder als u zich voor deze nieuwsbrief wilt afmelden.

aanmelden | afmelden